Over Ons

Wie zijn wij?


Wij zijn Laura en Julie en zijn kort samengevat: nutella-freaks, shopaddicts, soms een beetje gek en het meest belangrijke; beste vriendinnen. Wij zijn dus de meisjes achter deze blog. Samen schrijven we artikeltjes, maken we foto’s, zijn bezig met de Social Media en houden natuurlijk ook contact met jullie, onze bezoekers.

Laura


Ik ben Laura, een negentienjarig meisje uit België. Ik ben geboren op 28 november 1994 en heb naast mijn ouders nog een broer (23) en een broertje (18).

In het middelbaar heb ik gestudeerd voor Verkoop en op de Hogeschool Sociaal Werk. Dit heb ik maar één jaartje gedaan, want ik besefte al snel dat dit niet helemaal iets voor mij was. Nu begin ik aan een nieuw hoofdstuk, namelijk Communicatiemanagement aan de Erasmus Hogeschool in Brussel.

Wat er vooral over mij te weten valt is dat:
Ik een enorme dieren gek ben! Ik heb thuis maar liefst: vier katten, een hondje, een dwergkonijntje en vissen.
♦ Bij mij telt het motto “laugh out loud” letterlijk, want ik lach luidop, hard en vooral veel!
♦ Als ik mezelf moet beschrijven doe ik dit met: oogschaduw, blousjes, zonnebrillen, juwelen, handtassen, quotes en muziek. Want dit is helemaal mijn ding.

Van mij kan je dus vooral Beauty en Lifestyle artiketjes verwachten. Alhoewel fashion ook wel eens aan bod kan komen.

Bij Social Media kan je me vinden op:Julie


           

Mijn naam is Julie, ik ben 18 jaar oud. Ik ben geboren op 13 november 1995 en ik heb één oudere zus Sarah (21).

In het middelbaar studeerde ik Sociale Technische Wetenschappen, in mijn eerste jaar van hogeschool volgde ik Sociaal Werk wat niet voor mij was. Dit jaar begin ik van nul en zal ik Communicatie management studeren om zo reportage journalist te worden.


Wat er vooral over mij te weten valt is dat:
♦ Alles dat rond fashion/mode draait belangrijk voor mij is en dat ik zeer geboeid ben in het ontdekken van nieuwe trends en graag experimenteer met verschillende kledingsstijlen.
♦ Het belangrijkste voor mij is dat ik mij goed voel in mijn vel en dat ik geen aandacht geef aan wat andere zouden zeggen of denken.
♦ Mezelf beschrijven zou ik met deze woorden doen: shoppen, kleren, schoenen, dans, muziek en origineel.

Ik zal mij vooral bezig houden met alles wat te maken heeft met fashion, maar af en toe is het ook mogelijk dat ik het over iets anders zal hebben zoals Lifestyle.

Bij Social Media kan je me vinden op:
No comments:

Post a Comment