Wednesday 1 October 2014

L♦ Laura's favoriete muziek van september


Ik had een onwijs mooie maand wat muziek betreft. Vele nieuwe liedjes en artiesten werden ontdekt en ook naar artiesten die ik wat langer kende heb ik veel geluisterd. Daarom vandaag een top 6 van mijn meest beluisterde muziek van de afgelopen maand.



Maroon 5 - Maps

Laten we beginnen met een van de absolute zomerliedjes deze vakantie en het liedje dat bij mij ook nog heel de maand september heeft opgestaan: Maps! Maroon 5 was al een van mijn favoriete bands en door dit liedje weet ik meteen ook weer waarom.



Landon Austin - Armor

Vijf maanden geleden online gezet, maar eigenlijk kreeg ik dit liedje pas vorige maand in het oog. YouTuber Landon had van mij veel meer views mogen krijgen voor dit liedje, want damn, I love it. 



Ariana Grande - Break Free

Van dit liedje waren ik en Julie, mijn mede-blogster en beste vriendin, absoluut fan. We zongen het in de klas, in de eetzaal, op de straat,... Nou ja, we kenden niet het hele liedje en zongen dus vaak maar een zinnetje, het refrein ofcourse. Maar toch was dit een van onze favorieten in de maand september. Beiden vinden we wel dat de videoclip een beetje beter had gekund.



Olly Murs - Hand On Heart

Dit is misschien al een iets wat ouder liedje (2013) toch heb ik het maar pas onlangs gehoord op de radio. Sinds dan speel ik dit liedje regelmatig af. Nogmaals vind ik de videoclip er niet echt bij passen en zelfs wat saai, maar het gaat mij natuurlijk vooral om de mooie muziek.



Becky G - Shower

Becky G ontdekte ik op YouTube een paar weken geleden. Eerst vond ik vooral haar liedje Becky from the block heel leuk, wat gebaseerd is op Jenny from the block van Jennifer Lopez. Daarna begon ik ook dit liedje heel leuk te vinden. Het refrein zit na een tijdje wel in je hoofd en gaat er niet zo snel meer uit. Dit was bij mij dan toch het geval.



Ed Sheeran - Thinking Out Loud

Dit liedje vond ik zelf enkele dagen geleden op een blog. And my oh my, dit liedje staat sinds dan ook non-stop aan. Ed Sheeran is sowieso al een van mijn favoriete zangers en met dit liedje stelt hij me zeker niet teleur. Opnieuw een mooi, rustig liedje om bij weg te zwijmelen.

Een minder favoriet liedje, maar een liedje dat toch meerdere keren gezongen is afgelopen maand is Anaconda van Nicki Minaj. Omdat het geen favoriet is zet ik ook de videoclip niet. Toch wou ik deze even vernoemen. Want ondanks de irritante tekst en nog ergere videoclip is dit liedje echt vreselijk catchy! Ik en Julie hebben ook dit liedje meerdere keren gezongen, gewoon omdat het zo ongelooflijk in je hoofd blijft hangen.


6 comments:

  1. Jaaa dat nummer van Maroon 5 vind ik helemaal geweldig. Laatst had ik een trein reis van 50 minuten en heb alleen maar dit liedje geluisterd. Eigenlijk wel heel erg hihi.

    ReplyDelete
  2. Ik kende ze niet. Ik heb Armor van Landon Austin geluisterd en waauw wat een mooie liedje. :)

    ReplyDelete
  3. Ik vind shower echt n heel leuk lied! Ik herken me er helemaal in hahaha
    Liefs

    ReplyDelete
  4. Shower is echt een tof liedje! De rest kende ik nog neit echt. Blijkbaar sta ik achter!
    Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Zin om mee te doen?

    ReplyDelete
  5. Thinking Out Loud is ook een favoriet van mij!

    ReplyDelete
  6. Super leuke liedjes! :)

    ReplyDelete