Sunday, 12 October 2014

L♦ Plog 11-10-14


Plogs vind ik heel leuk om op andere blogs te bekijken dus besloot ik er gisteren zelf eentje te maken. Ik had best een druk dagje, wat dus perfect is om leuke foto's te trekken. Zo ging ik bijvoorbeeld naar de carnavalwinkel, wat meteen de foto hierboven verklaart.Goodmorning! Eigenlijk wou ik deze zaterdag net iets vroeger opstaan. Jammer genoeg was ik vrijdag wat ziek geweest, dus heb ik mezelf toch wat langer laat uitslapen. Om 9:25 ben ik uiteindelijk toch uit mijn warme bedje gekropen.


Even snel een ontbijtje nemen! Na een hele tijd Special K, ben ik overgestapt naar de fitness met stukjes chocolade. 


Ik voelde me nog niet helemaal top, dus besloot ik mijn dag rustig te beginnen met meteen de film 'The mortal instuments' te bekijken terwijl ik mijn ontbijtje at.


Daarna haalde ik mijn herfstkleren van de kleerkast op de zolder, naar mijn kleerkast op het gelijkvloers waar ook mijn kamer te vinden is. Zo wisselde ik dus mijn zomerkledij voor mijn winter- en herfstkledij in. Ook ruimde ik mijn kledingkast ook meteen wat op. 


Daarna sprong ik in de douche, maar besloot mijn haar pas de volgende dag te wassen omdat ik die dag nog weg moest en het jammer genoeg regende. Door regen begint mijn haar toch te krullen en kroesen dus gebruikte ik enkel wat droogshampoo. Ook deed ik achteraf mijn make-up op. 


Achteraf ging ik met vrienden naar de carnavalwinkel om spullen te kopen voor een discofeestje op kerstmis. Ook nam ik nog wat halloweenspullen mee voor mijn party op 31-10, samen met medeblogster Julie.Ook gingen we nog naar het rusthuis om iemand te bezoeken en snel naar de winkel om boodschappen te doen voor 's avonds te eten.


Ik ging terug mee met hun naar huis. Iedereen bij mij thuis was op weekend, dus was het best wel leeg. Jammer genoeg heb ik niet veel foto's getrokken van de rest van de avond. Simpelweg omdat het gewoon zo gezellig was. We hebben nog goed gelachen met de pruiken, pannekoeken gegeten en omdat het eigenlijk al erg laat was en het niet meer de moeite was een film te zien, nog leuke filmpjes gekeken op youtube. Daarna brachten ze me naar huis en schreef ik dit artikeltje. 


21 comments:

 1. Leuk artikel! Heb nog nooit gehoord van het Fitness ontbijt!

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! En oeh, verkleedfeestjes zijn altijd zo leuk :)

  ReplyDelete
 3. Hahaha die pruiken!
  Leuke dag :D

  ReplyDelete
 4. Hahahaha, die foto's met die pruiken zijn hilarisch. En 'The Mortal Instruments' is een leuke film he? Ik heb 'm gezien toen ie uitkwam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik vond hem heel leuk! Normaal was deze film de eerste van een trilogie, maar door slechte kijkcijfers komt er geen vervolg op. Super jammer dus.

   Delete
 5. Leuke blog heb je! Jammer dat Groningen te ver is. Had je graag ontmoet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad, ik heb er ook best wel spijt van! Het leek me zo interessant en een goede manier om andere bloggers te leren kennen. Ach ja, misschien volgend jaar als ik mijn rijbewijs heb :) Liefs, Laura

   Delete
 6. Haha, carnavalwinkeltjes bekijken, altijd fun verzekerd! En ik herken het wel, dat vroeg opstaan, haha.

  ReplyDelete
 7. Leuk plog en die blauw/paarse pruik is echt gaaf!

  ReplyDelete
 8. Leuke plog... echt leuk om te lezen!

  ReplyDelete
 9. geweldig die blauwe pruik, hij staat je heel erg leuk...hihi!

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's! Die pruiken vind ik ook wel erg grappig, heel leuk voor een disco feestje inderdaad!

  ReplyDelete
 11. Heel leuk om te zien :)

  ReplyDelete
 12. Toffe plog!

  ReplyDelete
 13. Altijd leuk youtube filmpjes haha. Leuke foto's!

  ReplyDelete
 14. Leuk om te zien! Die pruik is echt geweldig, haha.

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke Victoria's Secret achtergrond, te gek!

  ReplyDelete
 16. Leuke foto's! Haha die pruiken, echt geweldig! x

  ReplyDelete