Saturday, 4 October 2014

L♦ Review: Essence Hello Autumn, Thermo effect


Herst, mijn favoriet seizoen. Stiekem kan ik zelfs niet wachten tot het iets kouder is en het echt sweather weather wordt! Essence kwam onlangs uit met een nieuwe collectie, Hello autumn. Daarin trok vooral de nagellak met het thermo effect mijn aandacht. Dus ik ging zo snel mogelijk naar kruidvat om die nagellakjes aan te schaffen. Jammer genoeg was ik niet de enige die in deze leuke nagellakjes geïnteresseerd was en was dit de laatste dat nog over was. Maar ik vond het kleurtje best fijn en had hem nog niet in mijn stash dus nam ik hem toch mee naar huis.


Op de bovenstaande foto is meteen het belangrijkste bewezen. Werkt het? Ja!
Als ik mijn nagels lak en het een normale temperatuur is krijg ik dus het warme effect. Dit is eerder een bremgele kleur. Het was een warme dag dus om het koude effect te krijgen hield ik mijn hand even onder koud water en toen kreeg ik meer een olijfgroen effect.
De substantie lijkt iets anders in elkaar te zitten dan een simpele nagellak want het is een beetje meer stroperig. Op de foto heb ik ook drie laagjes nagellak moeten aanbrengen, omdat het bij twee laagjes nog net iets te doorzichtig was.
Stoperig en moeilijke dekking vind ik meestal heel snel vervelend bij een gewone nagellak. Maar omdat ik het Thermo effect zo leuk vind, durf ik dat bij dit lakje wel door de vingers te zien.


Mijn persoonlijke mening is kort samengevat dat de kwaliteit van dit nagellakje niet optimaal is. De nagellak zal niet dagenlang blijven zitten, de substantie is een beetje lopend en stroperiger en je hebt drie laagjes nodig voor een goede dekking. Dat gezegd zijnde, vind ik het thermo effect zo leuk dat al de nadelen wegvallen. In de winter ga ik zeker eens testen of het ook werkt als het heel koud is en niet enkel als ik het onder koud water houd. Ook hoop ik nog andere kleurtjes van deze nagellak te kunnen kopen.


12 comments:

 1. Jammer dat de kwaliteit niet supr is, maar ik vind het thermoeffect echt top, wat leuk!

  ReplyDelete
 2. Jammer dat de kwaliteit niet heel geweldig is, want het idee vind ik zo leuk!

  ReplyDelete
 3. We delen iniedergeval dezelfde mening.. Ik heb de groene variant en de substantie is echt niet fijn. Wel bleef deze lak bij mij erg lang zitten :)

  ReplyDelete
 4. Ach ja, voor het effect die je krijgt zijn de nadelen niet echt belangrijk hahaha.

  ReplyDelete
 5. de kleur vind ik wel apart, zeker de warme variant .....de koude variant word ik niet zo heel vrolijk van, dit zijn dus niet echt heel geschikte lakjes voor mij..jammer want ik vond het idee wel erg tof!

  ReplyDelete
 6. Balen van de kwaliteit, de kleur vind ik wel leuk hoor!

  ReplyDelete
 7. erg jammer dat de kwaliteit niet zo goed is want het idee achter het lakje is wel erg leuk

  ReplyDelete
 8. Wat grappig! Jammer dat de kwaliteit niet zo goed was.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. Bijzonder dat dat kan zo een effect. Koud vind ik de kleur het mooist.

  ReplyDelete
 10. Wat grappig, heb het nog niet in de schappen gezien!

  ReplyDelete
 11. Ik vind ze echt zo leuk :)

  ReplyDelete
 12. Heel erg mooi! Echt leuk zo'n herfst kleurtje!

  ReplyDelete