Sunday, 19 October 2014

L♦ Review: Body Butter - Cassis & Red Berry


 In een shoplog op mijn vorige blog liet ik de aankoop van deze body butter uit de Primark zien. Er is wat tijd voorbij gegaan en gisteren was eindelijk de dag dat ik dit exemplaartje kon opendoen, want mijn vorige body butter was op. Benieuwd wat ik vind van deze budgetproof body butter?
 

De reden dat ik deze body butter kocht was niet zozeer omdat ik er eentje nodig had, maar omdat de verpakking zo leuk was. Ja, ik ben zo een persoon dat dingen kan kopen enkel en alleen omdat de verpakking zo mooi is.

Gelukkig was bij dit product niet alleen de verpakking erg leuk. Ook de geur sprak me erg aan. Alhoewel op de verpakking "Cassis & Red Berry" staat, kon ik dit toch niet terugvinden in de geur. Toen ik de beschrijving achteraan bekeek, was dit plots ook niet meer erg vreemd want ik kon Cassis & Red Berry niet eens terug vinden in de ingrediënten lijst. Dit vond ik een beetje jammer maar gelukkig vond ik de geur nog steeds lekker. De geur is moeilijk uit te leggen want het is niet echt een fruitige geur, maar wel nog steeds zacht en aangenaam.


De Beauty butter beloofd een soepele en gevoede huid en dit heb ik gekregen. Op de verpakking staat super smoothing en dit is dan ook het geval. Mijn huid is super zacht dankzij de romige textuur. Het enige nadeeltje dat ik dus kon vinden is dat ik Cassis & Red Berry niet ruik, maar de geur is nog steeds erg lekker. Ik heb dus geen spijt dat ik dit product gekocht heb.

Ik kocht deze Body Butter voor €2,50 bij de Primark.19 comments:

 1. wat grappig om te lezen dat je producten wel kunt kopen omdat je de verpakking zo mooi vind...ik heb dat ook en vind de verpakking zeker erg belangrijk....jammer dat je de geur niet echt terug kunt vinden, maar wel fijn dat je huid er zachter van geworden is...

  ReplyDelete
 2. De verpakking is inderdaad best glamour, met de echte parels erop en lekker felroze. De geurenmengeling lijkt me wel erg lekker en zoet, als je hem kon ruiken bedoel ik.

  ReplyDelete
 3. Ik kan producten ook echt aanschaffen door alleen al een leuke verpakking, haha!

  ReplyDelete
 4. Wat een super leuke verpakking! Ik zou ook echt verkocht zijn, al ben ik allergisch voor veel butters haha.

  ReplyDelete
 5. Wat een leuk potje!

  xo

  ReplyDelete
 6. Wouw die verpakking is leuk

  ReplyDelete
 7. De verpakking is erg leuk!
  Lijkt me een fijn product!

  Liefs,
  Eva

  ReplyDelete
 8. Ohhh.. die verpakking ziet er echt tof uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 9. De geur klinkt echt heeel erg lekker <3
  En ja.. de verpakking is ook ontzettend lief!

  ReplyDelete
 10. Ik baal dat ik hem gister niet heb gezien! Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar de geur!

  ReplyDelete
 11. De verpakking ziet er wel leuk uit!

  ReplyDelete
 12. De geur lijkt me heel lekker! Leuk potje ook :D

  ReplyDelete
 13. Het lijkt me echt een heerlijk product! :)

  ReplyDelete
 14. Hij lijkt me heerlijk! En niet duur! :)

  ReplyDelete
 15. Wat een goede body butter! :) De structuur lijkt me erg fijn! Mooi dat het je huid super zacht maakt! Ik kende dit product nog niet!

  ReplyDelete
 16. De verpakking is inderdaad erg leuk, wat een koopje! :)

  ReplyDelete
 17. Jammer dat de geur niet is wat je ervan verwachtte, maar zolang hij maar lekker is eh :-) De formule lijkt me alvast top.

  ReplyDelete
 18. Wat een toffe verpakking! X

  ReplyDelete
 19. Wow! Goedkoop! En klinkt als een geurtje wat ik ook zo kunnen waarderen.

  ReplyDelete