Sunday 28 September 2014

L♦ De perfecte lazy sunday


Misschien is voor de meeste van jullie school al een tijdje bezig. Maar voor de personen dat aan de Universiteit of Hoge School studeren is het schooljaar nog maar net begonnen. De eerste week van school is altijd een hectische week. Nieuwe mensen leren kennen, op tijd in het juiste lokaal zijn, al je nieuwe boeken rond sleuren want je weet nog niet exact dewelke je echt nodig hebt en ga zo nog maar even door. Ook ik ben deze week opnieuw begonnen aan de Hoge School en besloot meteen het vandaag rustig aan te doen nu het huiswerk op zich nog wel meevalt. Benieuwd wat ik doe op een Lazy Sunday?


Als eerste begin ik met een douche om mijn haar te wassen. Eerst shampoo in mijn haar, dat uitspoelen, mijn masker erin en dan de douchegel. De douchegel spoel ik eraf maar het masker laat ik in mijn haar zitten.


Terwijl het haarmasker intrekt, ga ik uit de douche en smeer ik ook een maskertje op mijn gezicht. 


Terwijl mijn haar en gezichtsmasker intrekt ga ik lekker een aflevering van Grey's Anatomy kijken of een boekje lezen. En ja hoor, hier neem ik ook een lekker tussendoortje bij. Het is tenslotte een verwendagje. 


Ik laat meestal mijn haar- en gezichtsmasker zo een 40minuten intrekken. Ongeveer de tijd om één aflevering van een serie te kijken. Ook al staat meestal op de handleiding van een gezichtsmasker dat je die 10 tot 15min moet laten zitten. Vaak heb ik het gevoel dat dit niet genoeg is, dus laat ik het langer zitten. Hierna ga ik mij opnieuw douchen om alles af te spoelen. En deze fijne producten gebruik ik als ik uit de douche kom: Een body Lotion om mijn huid te verwennen en een haarlotion om mijn haar wat te beschermen tegen mijn haardroger. Ook gebruik ik producten zoals tonic, gezichtsscrub en dagcrème om mijn gezicht te verzorgen. 


Geen make-up voor mij op een Lazy Sunday. Ik denk dat het wel een goed idee is om je gezicht eens goed te verzorgen maar voor de rest te laten rusten wat betreft make-up producten. Je hebt tenslotte al een hele week bezig geweest met foundation, blush, oogschaduw en nog veel meer. Wat je nagels betreft, die mag je wel eens lekker verwennen. In de week zelf heb ik weinig tijd om mijn nagels te verzorgen en te lakken. dit is dus een goed moment om dat te doen.

En de rest van de dag kun je lekker zelf invullen. Kijk dat seizoen van die leuke serie af, bak een cake, doe een mooie DIY, wat jijzelf maar fijn en relaxt vind.


22 comments:

  1. Oh, je zondag ziet er erg leuk uit! Maskertje, serie, een boek! Super! <3 Ik doe dat meestal ook, een masker de hele serie erop laten zitten, haha.

    ReplyDelete
  2. Ik kan ook even met je meegenieten haha. Komt je beker van de primark?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja inderdaad! Onlangs ben ik naar de Primark in Rotterdam geweest en ik kom dit bekertje gewoon niet laten liggen *lach*.

      Delete
  3. Och heerlijk dit. Een heerlijke Zondag zo te lezen. En die pug-cup is erg gaaf<3

    ReplyDelete
  4. Oh dat klinkt zeker als een fijne zondag! Leuke foto's <3

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  5. Aaaaaah, héérlijk he, lazy sundays? Ik ga vandaag mijn boek ('Paper Towns' van John Green) uitlezen, en daarnaast wat koken en bloggen. Love it!

    ReplyDelete
  6. Heerlijk zo zondag!!! die nagellak heb ik ook, geweldige kleur love it...

    ReplyDelete
  7. Ooh wat een heerlijke verwenmomentjes!

    ReplyDelete
  8. Heerlijke momenten zijn dit, zelf houd ik ook regelmatig zo een lazy day...even bijtanken, uitrusten,...leuk artikel

    ReplyDelete
  9. Mmm die tussendoortjes! Altijd leuk een lazy sunday.

    ReplyDelete
  10. Wat een heerlijke zondag :)

    ReplyDelete
  11. Een perfecte zondag lijkt me! Maar uuh, mijn haar wassen op zondag... Daar doe ik niet aan mee :D

    x Aurélie

    ReplyDelete
  12. Het lijkt me een heerlijke zondag! Grey's Anatomy bekijken is ook één van mijn favoriete rituelen op zondag :)

    ReplyDelete
  13. Zaaaaalig, zo'n dag vol me-time!

    ReplyDelete
  14. Heerlijk! Dit soort dagen zijn perfect! Welk boek lees je? X

    ReplyDelete
  15. Ik draag zeker ook geen make-up op zondag.. klinkt als een geslaagde dag voor je!

    ReplyDelete
  16. Klinkt als een heerlijk dagje! Zo een moet je af en toe hebben :-)

    ReplyDelete
  17. Leuk artikel! Klinkt lekkee ontspannend

    Liefs

    ReplyDelete