Friday, 14 November 2014

J♦ I'm 19! Outfit&Gifts


Ik weet dat het momenteel enkel artikels over mijn verjaardag zijn, maar ik wou als laatste een  artikel maken over mijn verjaardagscadeautjes & mijn outfit.

(Mijn zus en ik)

Het was al enkele maanden geleden dat ik dit kleedje had gekocht, maar ik wachtte op een speciale gelegenheid om ze aan te doen en wat is een betere gelegenheid dan mijn verjaardag?
Voor mijn make-up heb ik mijn oogmake-up van overdag opgelaten en heb ik een rode lippenstift toegevoegd.


Ik geef het toe dat ze mij dit jaar verwend hebben!!!


Van mijn moeder kreeg ik een gsm. Ik had een samsung S3 maar ik miste een toetsenbord. Op een dag waren mijn moeder en ik aan het shoppen en toen zag ik deze gsm liggen. Ik zei aan mijn moeder dat ik weer een gsm wou met een toetsenbord en toen wou ze het wel betalen als verjaardagscadeau.


Van mijn beste vriendin en mede-blogster Laura, kreeg ik deze 3 leuke cadeau's. Ik heb al een grote collectie van kettingen en dankzij haar zal een prachtig stuk mijn collectie nog groter maken.
De koffietas is super. De tekst erop vond ik perfect bij onze vriendschap passen en in de tas zaten snoepjes wat mij  nog gelukkiger maakten.
Als laatste was er een parfum. Ik zocht al een tijdje naar een goede parfum maar dankzij Laura is dit niet meer nodig. Deze parfum ruikt heerlijk.
                                                      Parfum: Wild by MEXX


Het eerste dat mijn zus me gaf was de tiara en de kleurrijke handschoenen... En ik vond dit zo grappig dat mijn zus mij dan ook verplicht heeft om ze de hele avond te dragen. Van haar kreeg ik ook deze prachtige handtas, waarmee het liefde op het eerste gezicht is.

                

Van mijn vader kreeg ik deze prachtige armband. Voor mij is dit een van de mooiste geschenken dat ik ooit heb gekregen. 

Mijn 19de verjaardag is een verjaardag dat ik niet snel zal vergeten. Ik wou daarom iedereen ook nog eens bedanken voor deze prachtige cadeautjes!

3 comments:

  1. wel heerlijk om zo verwend te zijn op je verjaardag...de armband die je van je pappa kreeg vind ik ook heel erg mooi!

    ReplyDelete
  2. Leuke kado's en nog gefeliciteerd!

    ReplyDelete
  3. Wow ja, je bent echt in de watten gelegd. Nog een late gelukkige verjaardag!

    ReplyDelete