Wednesday, 12 November 2014

L♦ Happy Birthday Julie!


Vandaag even een shout-out voor mijn medeblogster en beste vriendin, Julie. Want zij is vandaag namenlijk jarig!


Vaak verbaasd het mensen dat wij elkaar eigenlijk nog maar net iets over een jaar kennen. En om heel eerlijk te zijn, ook vaak aan mij. Het klikte zo snel tussen ons dat het al snel leek dat we elkaar jaren kenden.


In veel zaken denken we hetzelfde en ook onze meningen komen vaak goed overeen. Is dit eens niet het geval? Ach maakt niet uit toch, we maken geen ruzie hierover. We hoeven niet altijd uit te gaan om plezier te hebben, een gewone sleepover bijvoorbeeld is ook altijd super leuk. En gaan we toch de deur uit, dan is amusement ook het geval.


Misschien is het omdat we beiden shoppingfreaks zijn als het op New Look aankomt, omdat ik enkel jouw cupcakes lust, omdat we dezelfde humor hebben of omdat we elkaar soms 7/7dagen kunnen zien en nog niet uitgepraat geraken. Maar jij bent die ene persoon geworden die ik beste vriendin noem (dus voel u maar speciaal).


Ik denk dat ons motto vooral is "doe nekeer zot!": Praat tegen elkaar in het Engels, Laugh out loud in het openbaar, stuur elkaar grappige foto's door, don't care what people think en nog zoveel meer, maar wees vooral gewoon jezelf.


Anyway, voor je uw verjaardag echt start, wou ik je even laten weten wat voor een goede vriendin je wel niet bent! Dus geniet van deze dag, ga eens lekker vroeg van school weg, ga je cadeautjes in ontvangst nemen en verwen uzelf met al die aandacht. Mijn cadeautje staat allesinds al op je te wachten!


Bedankt voor de mooie herinneringen van het afgelopen jaar and let's make some new ones!
Happy Birthday ♥


1 comment:

  1. Wat ontzettend lief. Ook gefeliciteerd van mij aan Julie!

    ReplyDelete